Fellebbent a fátyol, kihirdették az új üzemanyagárakat

Előzetesen arra lehetett számítani, hogy két számjegyű árcsökkentés is jöhet a kutakon.

2024. 02. 07. 10:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minimális mértékben változik a magyarországi üzemanyagok ára – derült ki a Holtankoljak.hu friss adatközléséből, melyet a Világgazdaság ismertetett. Az üzemanyagár-figyelő blog szerint péntektől a benzin nagykereskedelmi ára esni fog, de csak bruttó három forinttal. A gázolaj ára nem módosul. Így az átlagárak tekintetében a következő árszinteket tapasztalhatják a járművezetők:

a 95-ös benzin – 600 forint/liter,
a gázolaj – 640 forint/liter.

Fontos hangsúlyozni, hogy átlagárakról van szó, amelyektől az egyes töltőállomások konkrét árai nagyban eltérhetnek. Szakértők előzetesen azzal kalkuláltak, hogy ezen a héten látványos, akár húszforintos áresés is bekövetkezhet. Ez a várakozás nem igazolódott.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.