Február 10-ig lehet pályázni a 29. Magyar Innovációs Nagydíjra

Forrás: MTI2021. 02. 02. 13:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Február 10-ig lehet pályázni az 29. Magyar Innovációs Nagydíjra – hívta fel a figyelmet a közelgő határidőre a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) kedden az MTI-nek küldött közleményében. Kiemelték, hogy a Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány által kiírt Magyar Innovációs Nagydíj pályázat beadási határideje 2021. február 10-én, 15 órakor lejár.

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt, amelyek 2020-ban jelentős üzleti hasznot értek el kiemelkedő műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítményükkel. Az év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további nyolc kategóriában is díjazzák. Odaítélik az ipari, az agrár, a környezetvédelmi, az informatikai innovációs díjakat, az Alapkutatástól a piacig innovációs díjat, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, illetve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) innovációs díját. A legeredményesebb, 2018. január 1. után alapított startup vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség startup innovációs díját nyeri el. A jelentkezés részletei a www.innovacio.hu honlapon olvasható – közölte a Magyar Innovációs Szövetség.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.