Brutálfutás, akiknek a maraton már nem elég

A hét kilométeres viadal leginkább egy katonai kiképzőpálya és egy akadályverseny elemeit tartalmazta, mintsem egy hagyományos futóversenyét.

MN
2017. 06. 19. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A résztvevők nem viseltek rajtszámot, hanem a futók karjára filctollal rajzolt szám és a lábukon viselt mérőeszközök segítették az időmérést. A különleges helyszínen 14 motoros ugratóval, sárral és egyéb akadályokkal kellett megküzdeniük az indulóknak, akik óránként rajtoló turnusokban versenyeztek.

A leggyorsabbak egyébként körülbelül fél, a leglassabbak pedig nagyjából egy óra alatt teljesítették a távot. Végül az egyes futamokban legjobbnak bizonyuló versenyzők egy délutáni futamban mérték össze erejüket korcsoportok szerint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.