Megérkezett Egyiptomba Orbán Viktor

A miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán tett közzé videót arról, hogy megérkezett az Európai Unió és az Arab Liga első alkalommal megrendezett csúcstalálkozójának helyszínére.

Forrás: MTI, hirado.hu, facebook.com/orbanviktor2019. 02. 24. 15:09
ORBÁN Viktor
Sarm-es-Sejk, 2019. februr 24. A Miniszterelnki Sajtiroda ltal kzreadott kpen Orbn Viktor miniszterelnk (k) rkezik Sarm-es-Sejkbe 2019. februr 24-n. A kormnyf az Eurpai Uni s az Arab Liga els alkalommal megrendezett cscstallkozjra rkezett az egyiptomi vrosba. MTI/Miniszterelnki Sajtiroda/Szecsdi Balzs Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán tett közzé videót Egyiptomba érkezéséről.

Érkezés Egyiptomba // Arrival in Egypt – olvasható a kormányfő Facebook-oldalára feltett bejegyzésben.

Korábban Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár adott tájékoztatást arról, hogy Orbán Viktor vasárnap reggel, az Európai Unió és az Arab Liga első alkalommal megrendezett csúcstalálkozójára utazott.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.