időjárás 5°C Virgil 2022. november 27.
logo

A dollárbaloldal három hazugságát cáfolta Rákay Philip + videó

Allahu Akbar egy müncheni templomban már szinte nem is hír

Juhász Attila
2019.04.24. 17:27
Allahu Akbar egy müncheni templomban már szinte nem is hír

Félelmetes perceket éltek át a müncheni Szent Pál templom nagyszombati szentmiséjén részt vevő katolikus hívek.

A hatóságok, nyomukban a média – ahogy azt már megszokhattuk – nem félelmet keltő muszlim provokációról, hanem „egy mentálisan zavarodott férfi” cselekedetéről számoltak be. A szem- és fültanúk, a templomban tartózkodó hívők azonban egyöntetűen állították, hogy a férfi azt kiáltotta: „Allahu Akbar!”

Az, hogy ez mit jelent és hogy ez után általában mi szokott következni, felesleges ecsetelni.

Ezért volt pánik a horvát nyelvű misén akkor, amikor egy szomáliai muszlim férfi, vélhetően alkohol befolyása alatt randalírozott. Kedden megszólaltak a szemtanúk. Ketten is megerősítették, hogy Allahot éltette a férfi és azt is, hogy a legbátrabbak gyűrték le és tartották fogva, amíg a rendőrség ki nem érkezett.

A két tucatnyi sérült sem verte ki a biztosítékot a bevándorlásvezérelt fősodratú médiában – vagy azért nem érdemesült külön említésre, mert csak horvát hívők voltak? – így mára híre hamva sincs a médiában az esetnek.

Pedig a hívek továbbra is rettegnek, számunkra a napnál is világosabb, hogy muszlim provokáció, sőt megfélemlítés történt. Mentális zavarra hivatkozni, a tényeket nem nevén nevezni nem hiba, de még csak nem is bocsánatos bűn.

Sokkal több annál.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.