Az Egyesült Államok teljesen megszüntette a légi közlekedést Venezuelával

Az Egyesült Államok teljesen megszüntette szerdán a közvetlen légi közlekedést Venezuelával az ottani politikai feszültségek miatti kockázatra hivatkozva.

Forrás: MTI2019. 05. 16. 7:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányzat közleménye szerint sem utas-, sem pedig teherszállító repülők nem közlekedhetnek közvetlenül a két ország között. A lépés túl sok gépet nem érint, mivel az amerikai légitársaságok egy ideje már megszüntették venezuelai járataikat, viszont néhány venezuelai légitársaság még közlekedtetett repülőket Caracasból Miamiba és vissza.

Az amerikai felfüggesztés meghatározatlan időre szól, felülvizsgálata a venezuelai belpolitikai helyzet alakulásának függvénye.

A Laser Airlines venezuelai légitársaság már kedden dominikai megállót közbeiktatva közlekedtette járatait Caracas és Miami között.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.