Donald Trump legkisebb fia is koronavírusos volt

Melania Trump first lady is beszámolt arról, hogyan élte meg a betegséget.

Magyar Nemzet
2020. 10. 15. 9:34
null
Washington, 2017. január 20. Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke leteszi hivatali esküjét John G. Roberts, a szövetségi legfelsõbb bíróság elnöke elõtt, valamint felesége, Melania és fia, Barron társaságában a beiktatási ünnepségén Washingtonban 2017. január 20-án. (MTI/AP/Matt Rourke)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump amerikai elnök legkisebb fia, a 14 esztendős Barron Trump is elkapta a koronavírust – derült ki a first lady a Fehér Ház honlapjára feltöltött írásából. „Személyes élményem a Covid–19-cel” című írásában Melania Trump arról vallott, hogy mikor két héttel ezelőtt koronavírustesztjeik pozitívak lettek, gondolatai azonnal fiukra terelődtek. Félelmei csakhamar beigazolódtak: ő is elkapta a betegséget.

„Szerencsére egy erős tinédzser, tüneteket sem mutatott” – számolt be a fiú gyors felépüléséről.

„Szerintem azt se tudta, hogy elkapta, mert a fiatalok immunrendszere erős, egyszerűen legyőzik”

– erősítette meg a hírt az amerikai elnök is, sürgetve, hogy nyissanak ki az amerikai iskolák.

Barron Trump ritkán kerül reflektorfénybe, annak ellenére, hogy szüleit gyakran elkíséri útjaikra. Régóta ő az első fiú lakója a Fehér Háznak, hiszen Barack Obamának, George W. Bushnak és Bill Clintonnak is csak lányaik vannak. A tinédzser visszahúzódó életet él, hivatalosan a közösségi médiát sem használja. Állítólag mindene a sport, amihez jó adottságai is vannak, már most magasabb majd kétméteres apjánál. Szlovén származású édesanyjának hála anyanyelvi szinten beszél szlovénul is. Ezen a felvételen féltestvére azon mosolyog, hogy miközben első kormányrendeleteit írja alá, a legifjabb Trump a háttérben egy gyermeket szórakoztat:

A first lady írásában arról is mesélt, hogy ő hogy élte meg a Covid–19-et. Hálát adott, amiért csak enyhe tünetei voltak, de így is fájdalomról, fejfájásról, köhögésről és általános rendkívüli levertségről számolt be. Miközben az amerikai elnököt még kísérleti szerekkel is kezelték, Melania Trump arról írt, ő inkább természetesebb gyógymódokkal, egészséges táplálkozással, vitaminokkal győzte le a kórt. Természetesen hálát adott orvosainak, és támogatásáról biztosította az egész országot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.