LMBTQ-díjat nyert a fétisszex-felszerelésbe öltözött férfiak által körülvett kislány fotója

Egy botrányos fotó nyert díjat egy hollandiai Pride-rendezvényen. A fotón egy holland kislány látható fétisbőrszerelésbe öltözött felnőtt férfiak gyűrűjében. Mivel az LMBTQ-felvonulás szervezői szerint a fotós által megörökített „ikonikus” kép tökéletesen kifejezi a „büszkeséget" és a sokszínűséget, ezért a fotóst 2500 euró jutalomban részesítették – idézi a The Daily Wire cikkét az Origó.

Forrás: ORIGO2021. 08. 14. 10:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Díjat nyert az LMBTQ-szervezők részéről az a fotó, amelyen egy fiatal hollandiai lányt felnőtt férfiak vesznek körül szexuális fétisfelszerelésben. A szervezők azért ítélték oda a díjat a fotósnak, mivel állításuk szerint a kép tökéletesen megörökíti azt, hogy miről is szól a „büszkeség" és a „sokszínűség ünneplése”.

A fotón az előtérben egy kislány látható, míg a háttérben egy csapat fétisbőrruhába öltözött felnőtt férfi látható.

Egy magát a kislány anyjának valló nő azt mondta, hogy azért engedte be a férfiakat az otthonába, hogy azok átöltözhessenek. A Jan van Breda által készített felkavaró fotó mintegy 13 ezer beküldött kép közül lett a győztes az LMBTQ-büszkeségversenyen.

A Pride fotópályázatát többek között Jan van Breda nyerte. Több mint 13 ezer fotót küldtek be, de három közülük bekerült a történelemkönyvekbe. A fotósok egyenként 2500 eurós díjat is kapnak

– számolt be a hírről az Echt Amsterdam Nieuws.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Bortókép: Pexels

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.