Mitt Romney durva támadást intézett Magyarország ellen

Egymás után háromszor kaptunk kétharmados felhatalmazást – emlékeztetett Szijjártó Péter.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 09. 19. 14:24
SZIJJÁRTÓ Péter
Budapest, 2021. augusztus 31. Szijjártó Péter klgazdasgi s klgyminiszter beszl a Huntsman Corporation Hungary Zrt. beruhzsbejelent sajttjkoztjn a Klgazdasgi s Klgyminisztriumban 2021. augusztus 31-n. A Huntsman tbb mint 16 millird forintos projektje, amelyet a magyar kormny nagyjbl 1,1 millird forinttal tmogat, a tervek szerint 2023 kzepre zrul le. Ennek nyomn a cg a meglv 131 alkalmazottjnak megtartsa mellett tizenkt munkatrssal bvti ltszmt. MTI/Bruzk Nomi Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Egymás után háromszor kaptunk kétharmados felhatalmazást – emlékeztetett Szijjártó Péter.

„Mitt Romney durva támadást indított a sajtószabadság és a demokrácia ellen” – közölte a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebookon.

Szijjártó Péter bejegyzésében kifejtette, az amerikai szenátor azért bírált egy amerikai televíziós újságírót, mert elmondta a saját véleményét Magyarországról, amely történetesen nem esett egybe a liberális mainstream hazánkkal szembeni hazugsághadjáratával.

Kiemelte, Mitt Romney a kormányt azzal vádolta, hogy a népakarattal szemben kormányoz, holott a népakarat a választáson fejeződik ki, márpedig mi egymás után háromszor kaptunk kétharmados felhatalmazást egy olyan választási rendszerben, ahol mindenkinek egyenlő súlyú szavazata van, függetlenül a lakóhelyétől. „Demokráciát és sajtószabadságot féltő NGO-k, ébresztő!” – zárta üzenetét Szijjártó Péter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.