Bill O’Reilly: Sorosnak véres a keze

A szakember szerint Amerikában gyökeret vert a korrupt média az olyan baloldali pénzemberek segítségével, mint Soros György.

Forrás: tuzfalcsoport.blogstar.hu2022. 01. 05. 8:29
SWITZERLAND-DAVOS-POLITICS-ECONOMY-DIPLOMACY Fotó: FABRICE COFFRINI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A konzervatív televíziós legenda blogbejegyzése, amely az igazságosztás őrülete címet viseli, arról szól, hogy mindenki számára teljesen világosnak kell lennie, hogy a liberális polgármesterek és ügyészek olyan városokat tettek élhetetlenné, mint New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia és San Francisco, és bizonyos területeken egyenesen veszélyessé – számolt be róla a Tűzfalcsoport.

A probléma a bűnözés és az enyhe büntetések. Az eredmény halál és szenvedés, különösen a kisebbségi körzetekben, ahol a legtöbb bűncselekmény történik

– vélekedett Bill O’Reilly, aki szerint az irónia az, hogy a haladó baloldal azért nem tartja tiszteletben a törvényt, mert szerintük az rasszista. Ezért szerintük a bűnözők, a ragadozók áldozatok, akiket meg kell védeni, nem pedig gazemberek, akiket felelősségre kell vonni.

A televíziós szakember szerint

ennek a fajta „igazságosztásnak” az őrült megközelítése az Amerikában gyökeret vert korrupt médián keresztül áramlik az olyan őrült baloldali pénzemberek segítségével, mint Soros György.

Évek óta beszélek erről a fickóról. Több tízmillió dollárt pumpált a helyi kerületi ügyészek választási kampányaiba, mindig a legradikálisabb baloldali jelöltet támogatva. (Az USA-ban az ügyészek választás útján nyerhetik el a tisztségüket, hasonlóan politikusokhoz – a szerk.)

Véleményem szerint Sorosnak véres a keze

– írta Bill O’Reilly.

Az őrület megállításának egyetlen módja, ha a választók kidobják a trógereket. És ez kezd megtörténni. Egy baloldali ügyészjelölt Long Islanden tavaly novemberben komoly vereséget szenvedett. Minden amerikainak dühösnek kell lennie a progresszív filozófia miatt: ha nem tudja rászánni az időt, kövesse el a bűncselekményt.

Elég, ezeknek az embereknek menniük kell!

– zárta gondolatait Bill O'Reilly.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Borítókép: Soros György (Fotó: Fabrice Coffrini/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.