Bidenék százmilliókért utaztattak illegális migránsokat + videó

Rengeteg pénzt költött a Biden-adminisztráció arra, hogy illegális határátlépőket szállítson az Egyesült Államok különböző részeire. Az elnök az adófizetők pénzét használta arra is, hogy orvosi ellátást nyújtsanak az őrizetben lévő illegális bevándorlóknak – írja a V4NA.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 02. 03. 11:46
BIDEN, Joe; ÁL SZÁNI, Tamím bin Hamad
Washington, 2022. január 31. Joe Biden amerikai elnök Tamím bin Hamad ász-Száni sejkkel, Katar emírjével tárgyal a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2022. január 31-én. MTI/AP/Alex Brandon Fotó: Alex Brandon
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 Joe Biden első hivatali éve rekordszámú illegális bevándorlást eredményezett az Egyesült Államokban. Ehhez jelentősen hozzájárult az is, hogy a Biden-adminisztráció leállította a mexikói határ mentén épülő fal építését. Ez napi 6 millió dollárjába került az amerikai adófizetőknek, mivel az építkezési anyagok már a helyszínre voltak szállítva, a munkálatok elő voltak készítve, és a közbeszerzési szerződések meg voltak kötve. Biden beiktatása óta csaknem kétmillió illegális migráns kísérelte meg átlépni a déli határt, közülük több százezer bevándorló jutott el az ország belsejébe.

A demokrata elnök pedig még segítette is az utazásukat azzal, hogy tízezreket szállíttatott repülővel egyes államokba. Erről a Fox News is beszámolt egy riportban. A csatorna rejtett kamerás felvételeket mutatott be, amelyekből kiderült, hogy a migránsok az éjszaka leple alatt kereskedelmi repülőjáratokkal utaztak az ország különböző pontjaiba.

 

Ez az akció legalább 340 millió dollárjába került az amerikai adófizetőknek 2021 első kilenc hónapjában – derül ki a Breitbart News által áttekintett szövetségi adatokból. A lap szerint a magánvállalatok és civil szervezetek segítségével végrehajtott művelet során az illegális bevándorlókat a déli határról többek között New York, Florida és Pennsylvania államok kis- és közepes méretű repülőtereire szállították. A repülőjáratokon ráadásul fényképes igazolványt sem kellett felmutatniuk a bevándorlóknak. A kereskedelmi járatokra felszálló illegálisan az országban tartózkodó külföldieknek emellett az előzetes egészségügyi szűrés sem volt kötelező.

De nemcsak a bevándorlók utaztatására költött el százmilliókat a Biden-adminisztráció. Tavaly összesen 212 millió dollárt fordítottak arra, hogy orvosi ellátást biztosítsanak a határátlépőknek és a szövetségi őrizetben lévő illegális migránsoknak – olvasható a V4NA oldalán.

Borítókép: Joe Biden (Fotó: MTI/AP/Alex Brandon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.