Leszbikus csókjelenettel traktálja a gyermekeket az animációs cég

Az egyesült államokbeli Floridában a magyarhoz hasonló gyermekvédelmi törvény született, ez azonban annyira nem tetszett a Pixarnak, hogy egy leszbicsókkal traktálja a gyermekeket az idén megjelenő animációs filmjében.

Forrás: 888.hu2022. 03. 22. 9:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén jelenik meg a Toy Story régóta sokak által várt spin offja, ami Buzz Lightyear fiatalkorát mutatja be – írja a 888.hu.

A cikk felidézi, hogy a történetben eredetileg is volt két női karakter, akik nyíltan romantikus kapcsolatban álltak egymással. Eddig viszont nem hangsúlyozták ki túlzottan ezt a kapcsolatot.

A hírről beszámoló forrás szerint az ominózus csókjelenet már korábban is vitás volt a cégen belül, mivel a Disney többször is kivágatta. A közelmúltban állítólag pont emiatt küldtek közös nyilatkozatot a Disney vezérigazgatójának, Bob Chapeknek a Pixar LMBTQ-dolgozói.

Szinte minden nyíltan meleg vonzalmat mutató pillanatot kivágnak a Disney parancsára, függetlenül attól, hogy tiltakoznak mind a kreatív csapatok, mind a Pixar ügyvezető vezetése

– állt a nyilatkozatban.

Most azonban az új floridai gyermekvédelmi törvény miatt a Pixar úgy döntött, hogy az eddig kivágott csókjelenetet benne hagyják majd a filmben a Variety forrásai szerint.

A 888.hu eredeti cikke IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Flickr)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.