Pozitív lett Hillary Clinton koronavírustesztje

Az egykori amerikai külügyminiszternek megfázásszerű tünetei vannak, férjével vonul házi karanténba.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 03. 23. 9:47
HILLARY CLINTON; BILL CLINTON
Washington, 2021. január 20. Bill Clinton korábbi amerikai elnök (b) s felesége, Hillary Clinton korábbi amerikai külügyminiszter Joe Biden megválasztott amerikai elnök beiktatási ünnepségre érkezik a washingtoni Capitoliumhoz 2021. január 20-n. A 78 éves Biden az Egyesült Államok 46. elnöke lesz. MTI/EPA/REPA/Reauters pool/Jonathan Ernst Fotó: Jonathan ERnst Forrás: MTI/EP/REPA/REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hillary Clinton elkapta a koronavírust, tesztje pozitív lett – jelentette be a volt amerikai elnökjelölt, egykori külügyminiszter kedden Twitter-üzenetben. A 74 éves demokrata párti politikusnak jelenleg enyhe, megfázásszerű tünetei vannak és „jól érzi magát”. Üzenetében Hillary Clinton közölte, hogy „hálásabb, mint valaha azért a védelemért, amit a vakcinák a betegség súlyos lefolyásával szemben nyújtani tudnak.” Arra sürgetett egyúttal mindenkit, hogy vegye fel az oltást vagy az emlékeztető oltást.

Férje, a 75 esztendős Bill Clinton volt amerikai elnök koronatesztje negatív lett, és jól érzi magát. A elkövetkező napokban is tesztelnek majd, és karanténba vonulnak mindaddig, amíg szükséges. A prominens demokrata párti politikus Clinton 2009 és 2013 között külügyminiszter volt Barack Obama korábbi elnök adminisztrációjában, majd a 2016-os választáson a republikánus Donald Trump ellen indult. Miután elvesztette a választást, gyakorlatilag visszavonult a politikától.

Borítókép: Bill Clinton korábbi amerikai elnök (b) és felesége, Hillary Clinton korábbi amerikai külügyminiszter (Fotó: )MTI/EPA/REPA/Reauters pool/Jonathan Ernst)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.