Obama orvosa azonnali lemondásra szólította fel Bident

„Kognitívan nem képes a vezetésre” – jelentette ki a jelenlegi elnökről.

Forrás: Mandiner.hu2022. 04. 12. 12:46
Jackson, Ronny
Washington, 2017. január 17. Ronny Jackson, a Fehér Ház orvosa sajtótájékoztatón ismerteti a Donald Trump amerikai elnökön végzett orvosi vizsgálat eredményeit a washingtoni elnöki rezidencián, a Fehér Házban 2018. január 16-án. (MTI/EPA/Jim Lo Scalzo) Fotó: JIM LO SCALZO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa, aki az Obama- és Trump-kormány idején is betöltötte ezt a szerepet, pénteken azt mondta, hogy Joe Biden demokrata elnöknek azonnal le kell mondania, hogy megkímélje az országot még több szenvedéstől, mert Biden mentálisan nem alkalmas az elnöki posztra – írja a Mandiner.hu.

Biden nem tudja, mi történik Ukrajnával

– írta Jackson a Twitteren.

Nem tudja, mi történik! Kognitívan nem képes a vezetésre. Le kell mondania, mielőtt országunk tovább szenved.

Az egész ország látja mentális kognitív problémáit már több mint egy éve, és a legtöbb ember fejében nincs kétség, hogy valami történik vele, hogy kognitív szempontból nem ugyanaz, mint régen. Most nem alkalmas az elnökünknek

– mondta Jackson egy múlt havi interjúban. „Valahányszor felkel, és az amerikaiakhoz beszél, nem csak az amerikaiak nézik a beszédet, hanem az egész világ, és ez a probléma része.

Fáradtnak, gyengének, zavartnak, tanácstalannak tűnik, és ez a gyengeséget üzeni az egész világon, és ezt kihasználják.

„Negyven évnyi felvételünk van, visszamehet és megnézheti ezt az embert, szóval nem mintha nem lenne mihez hasonlítanunk” – mondta Jackson.

Visszamehetsz, és megnézheted, mindig tréfálkozott, mindig követett el félrelépéseket, de ilyet soha. Ez valami más. Ezek nem tréfák… Ez sokkal komolyabb dolog.

Borítókép: Ronny Jackson (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.