időjárás 3°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Obama orvosa azonnali lemondásra szólította fel Bident

Forrás: Mandiner.hu
2022.04.12. 12:46 2022.04.12. 13:00
Obama orvosa azonnali lemondásra szólította fel Bident

„Kognitívan nem képes a vezetésre” – jelentette ki a jelenlegi elnökről.

Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa, aki az Obama- és Trump-kormány idején is betöltötte ezt a szerepet, pénteken azt mondta, hogy Joe Biden demokrata elnöknek azonnal le kell mondania, hogy megkímélje az országot még több szenvedéstől, mert Biden mentálisan nem alkalmas az elnöki posztra – írja a Mandiner.hu.

Biden nem tudja, mi történik Ukrajnával

– írta Jackson a Twitteren.

Nem tudja, mi történik! Kognitívan nem képes a vezetésre. Le kell mondania, mielőtt országunk tovább szenved.

Az egész ország látja mentális kognitív problémáit már több mint egy éve, és a legtöbb ember fejében nincs kétség, hogy valami történik vele, hogy kognitív szempontból nem ugyanaz, mint régen. Most nem alkalmas az elnökünknek

– mondta Jackson egy múlt havi interjúban. „Valahányszor felkel, és az amerikaiakhoz beszél, nem csak az amerikaiak nézik a beszédet, hanem az egész világ, és ez a probléma része.

Fáradtnak, gyengének, zavartnak, tanácstalannak tűnik, és ez a gyengeséget üzeni az egész világon, és ezt kihasználják.

„Negyven évnyi felvételünk van, visszamehet és megnézheti ezt az embert, szóval nem mintha nem lenne mihez hasonlítanunk” – mondta Jackson.

Visszamehetsz, és megnézheted, mindig tréfálkozott, mindig követett el félrelépéseket, de ilyet soha. Ez valami más. Ezek nem tréfák… Ez sokkal komolyabb dolog.

Borítókép: Ronny Jackson (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.