Elvágta három fiatal torkát egy szudáni migráns Franciaországban

Tegnap késő este három fiatalt késelt halálra egy szudáni migráns, aki néhány órával korábban valószínűleg megpróbált megerőszakolni egy lányt a francia közszolgálati televízió internetes oldalának beszámolója szerint – írja az Origo.hu.

Forrás: Origo.hu2022. 07. 18. 8:34
null
Cannes, 2021. november 8. Rendõrök biztosítják egy késes támadás helyszínét Cannes-ban 2021. november 8-án. Gérald Darmanin francia belügyminiszter közlése szerint egy férfi késsel támadott meg egy rendõrt, aki golyóálló mellényének köszönhetõen nem sérült meg. MTI/EPA/Sebastien Nogier Fotó: Sebastien Nogier
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy háromfős, 16 és 20 év közötti fiatalokból álló társaság, a helyi rögbicsapat tagjai zenét hallgattak az Angers nevű francia város szabadidőparkjában szombat hajnalban. 

Ekkor lépett oda hozzájuk egy szudáni migráns, akit először sikerült elzavarni, ám később visszatért, kötekedni kezdett, majd amikor a fiatalok megpróbáltak védekezni, a migráns elővett egy kést és rájuk támadt.

A migráns elvágta a fiatalok torkát, nem sokkal később belehaltak súlyos sérüléseikbe.

Az Origo.hu szerint a 32 éves szudáni férfi politikai menekültként élt Franciaországban. A rendőrség ráadásul aznap már korábban is bejelentést kapott a férfival kapcsolatban.

Akkor egy fiatal lány telefonált, akit a szudáni migráns zaklatott, és feltehetőleg meg akart erőszakolni. A rendőrök ekkor érkeztek a helyszínre, azonban a migráns addigra már eltűnt. Az eset ugyanabban a parkban történt.

Beszámolók szerint a migráns nem sokkal később visszatért a parkba, akkor még sikerült elzavarni, azonban harmadjára már késsel támadta meg a zenét hallgató tizenéveseket.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.