időjárás 28°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

Genderőrület Németországban – már a gyerekeket sem kímélik

Forrás: FACEBOOK/ALAPJOGOKÉRT KÖZPONT
2022.07.01. 19:54 2022.07.02. 01:47
Genderőrület Németországban – már a gyerekeket sem kímélik

A magyar gyermekvédelmi népszavazáson több mint 3,3 millió ember utasította el az erőszakos genderideológiát, hiába hivatkozott a balliberális oldal folyamatosan arra, hogy az egész csupán jobboldali kitaláció, ami nem is létezik a valóságban. Ezzel szemben az igazság az, hogy a genderpropaganda észrevétlenül begyűrűzött a nyugat-európai mindennapokba, mára messze túllépett az elméleti vitán, és súlyos gyakorlati következményei vannak – olvasható az Alapjogokért Központ Facebook-bejegyzésében.

A bejegyzésben kifejtették:

Ennek tökéletes példája a német zöld-szocdem-liberális koalíciós kormány, amely egy liberalizált „transzszexuális törvény” által akarja elismerni a nemek „sokszínűségét”. Ennek értelmében még a felnőttkort sem várják meg Németországban, ugyanis a törvénytervezet szerint 14 éves kortól orvosi vizsgálat és szakvélemény nélkül (!) bárki önállóan, szabadon változtathatja meg a nemét és a keresztnevét.

Hozzátették: Az orvosi szakértői vélemény kizárásával az ideológiai fanatizmus felülírja a szakértelmet, ezzel rengeteg problémát okozhatnak a későbbiekben az érintetteknek. Az új rendelkezés értelmében csak be kell menni a helyi anyakönyvi hivatalba és kérvényezni a nemváltást, amit rögtön el is végezhetnek a felnőttek számára. A 18 év alattiak esetében a törvény szerint szükség van a szülő beleegyezésére, ám ha ezt a szülő nem adja meg, a gyermek kérheti a bíróságtól, hogy zárják ki az eljárásból a szülőt. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem állítanak korlátot a kiskorúak nemváltása elé.

Magyarországon a gyermekvédelmi népszavazás és törvény támogatottsága okán az eljövendő generációk védve vannak a genderideológiától. Mindazonáltal a magyar baloldalon folyamatosan igyekeznek egy visszataszító és torz világot megvalósítani a „tolerancia” jegyében – ám ha a magyar embereken múlik, akkor nem járhatnak sikerrel – zárul az Alapjogokért Központ Facebook-bejegyzése.

Az Alapjogokért Központ Facebook-bejegyzése ide kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Alapjogokért Központ Facebook-oldala)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.