Szexshopban tartott előadást a gyereknek az iskola igazgatója

Kilenc éves kortól kínál workshopokat a szexshop tulajdonosa, aki a tankerület egyik igazgatója is – írja a V4NA.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 07. 07. 14:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Washington államban dolgozó iskolaigazgató és egyben szexbolttulajdonos szexuális felvilágosító workshopot tart az üzletében, amely a 18 év alatti gyerekeknek és tinédzsereknek szól már 9 éves kortól.

Jenn Mason a washingtoni Bellinghamben található WinkWink nevű szexjátékbolt tulajdonosa, és a Bellingham School District tankerület egyik igazgatójaként is tevékenykedik.

Mason négy, egyenként háromórás szexuális felvilágosító workshopot kínál gyerekeknek szexshopjában. Az Uncringe Academy elnevezésű workshop két korcsoportra osztja a diákokat: 9–12 és 13–18 évesekre. Az előadásokat két napra elosztva tartják meg augusztusban mindkét korosztály számára.

A workshopok olyan témákkal foglalkoznak, mint a nemi és szexuális identitások, egészséges kapcsolatok és kapcsolati modellek, szexuális anatómia az élvezetért és a reprodukcióért, az egyéni és a társas szexuális tevékenységek fajtái és „biztonságosabb szexuális gyakorlatok mindenféle szexuális tevékenységhez”.

Az eseményre a legolcsóbb jegyek öt dollárba, a legdrágábbak pedig ötven dollárba kerülnek. Az üzlet emellett egy minden korosztálynak szóló rendezvényt is kínál queer fiataloknak.

Jenn Mason szexboltja egy „Nem-monogámia kezdőknek” elnevezésű órát is kínál.

Ez egy tökéletes óra mindazoknak, akik csak fontolgatják vagy épp felfedezik a nem-monogámiát. A továbbképzést Brandie Lourenco terapeuta végzi, akinek rengeteg tapasztalata van a nem hagyományos párkapcsolati struktúrákkal való munkában

– áll a leírásban.

A Bellingham Public Schools honlapja szerint Jenn Masont 2017-ben választották meg igazgatónak, és 2021-ben választották újra. A honlapon található bemutatkozásában az is szerepel, hogy kisvállalkozóként is dolgozik, de nem tünteti fel az üzlete nevét. A WinkWink weboldalán található leírás szerint Mason a Sexology Institute-on szerezte meg a szex-coaching képesítést.

Nagy felháborodást váltott ki a szülőkből, miután megtudták, hogy az iskolai testület igazgatója egy szexshopot vezet.

A történet azonban ennél korábbra nyúlik vissza, amikor a gyerekeknek egy transzneműségről szóló könyvből olvastak fel az iskolában.

Egy tanár a transznemű Jazz Jennings „I am Jazz” („Jazz vagyok”) című könyvét olvasta fel az első osztályos diákoknak az egyik bellinghami általános iskolában. Ezt a könyvet kifejezetten gyerekeknek írták, és arról szól, hogyan változott át fiúból lánnyá a főszereplő.

A szülők azonban nem nézték jó szemmel, hogy ilyen művet olvasnak fel a gyerekeiknek, ezért az egyikük e-mailben fordult az érintett tanárhoz, Jennifer Millerhez, aki elmondta, hogy valóban felolvasta a könyvet a gyerekeknek, ami egyébként megtalálható az iskola könyvtárában, a méltányosságról és sokszínűségről szóló kollekcióban.

Jennifer Miller szerint a tankerület népszerűsíteni akarja a befogadást. A szülők panaszaira és felháborodására azonban már nem válaszolt senki sem az iskolákból, valamint az iskolai testületből sem, ezért az egyik szülő név nélkül elküldte a levelezését a Young America’s Foundationnek is. A konzervatív szervezet hozta végül nyilvánosságra, hogy a bellinghami iskolai testület igazgatója, Jenn Mason egy szexshopot vezet, ami még nagyobb felháborodást okozott.

Jenn Mason Instagram-oldalán az olvasható róla, hogy ő a „vezető dildó” a WinkWink nevű szexshopban, ami egyébként azzal hirdeti magát, hogy korhatár nélküli, befogadó és egyáltalán nem ijesztő.

Többen azonban ijesztőnek tartják azt, hogy bármilyen korú gyerekek bemehetnek a boltba, és egy ilyen nő vesz részt az iskola életében.

Jennifer Mason 2018-ban nyitotta meg a boltját. Akkor úgy nyilatkozott róla, hogy meg akarja mutatni az embereknek, hogy ha a szexben nincs semmi szégyellnivaló, akkor ő is lehet tisztviselő és közben vezethet szexboltot.

A butik azzal reklámozza magát, hogy befogadó teret nyújt mindenféle nemi identitású és korú embernek. Mason ugyanakkor azt is tisztázta, hogy ugyan bárki bemehet, csak 16 éves kortól lehet vásárolni.

Az incidensről korábban írt a Bellingham Herald nevű lap is, a cikk szerint az iskolát és a helyi üzletet rengeteg támadás éri a szélsőjobboldali oldalaktól, amióta a transzneműségről szóló könyv miatt kirobbant a botrány. A lap megszólaltatta Jenn Masont is, aki elmondta, hogy számos gyűlölködő, antiszemita és transzellenes üzenetet kapott.

Az ügyben megszólalt az általános iskola felügyelője is. Greg Baker az iskola honlapján tette közzé közleményét, amiben éltette a transzneműségről szóló könyvet. Azt írta, hogy a tankerületnek megvannak a saját értékei, az iskola pedig elkötelezett a sokszínű és befogadó oktatás iránt.

A Not the Bee megfogalmazása szerint

nem meglepő, hogy a tankerületben a baloldali genderideológiát népszerűsítik, amikor az iskolai testületet olyan nő vezeti, aki egy korhatár nélküli szexshopot is működtet.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.