időjárás 11°C Aurél 2023. október 5.
logo

Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető + videó

Forrás: Hirado.hu
2022.08.17. 07:44 2022.08.17. 12:48
Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető + videó

„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – mondta Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul a csatorna Next Revolution című műsorában, üzenve ezzel a liberális ügyészeket támogató Soros Györgynek – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Soros György neve az amerikai közéletben sem cseng ismeretlenül, a milliárdos spekuláns mostanság azzal kerül be leginkább a hírekbe, hogy országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását. (Az Egyesült Államokban választáson dől el, hogy kiből lehet az adott város vagy megye úgynevezett kerületi ügyésze – a szerk.).

A Fox News Next Revolution című műsorában a magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket.

Az hozzátartozik a történethez, hogy Sorosnak azért lehetett muszáj véleménycikkben kiállni az igazáért, mert az utóbbi időszakban több olyan városban is komolyan megnőtt a bűncselekmények száma, ahol az általa pénzelt ügyészeket választották meg a szavazók.

Steve Hilton szerint „bár az egyik támogatottja – Chesa Boudin – már ki lett ebrudalva miután még a túlnyomóan liberális San Francisco szavazói is visszahívták az állásából, egy másikra – George Gascón – pedig hasonló sors vár Los Angelesben, Soros továbbra is azt állítja, hogy ez a biztonságot és igazságosságot egyaránt célzó program a józan észen és a bizonyítékokon alapul. Azt állítja, hogy népszerű és hatékony. Mennyire arrogáns és a valóságtól elrugaszkodott fanatikusnak kell lenni, hogy valaki ilyet mondjon? Micsoda sértés ez a beavatkozása miatt áldozattá váló emberek és a családjuk felé.”

Ahelyett, hogy cikkeket írogatnál a milliárdos erődöd biztonságából, figyelj oda arra, amit egyik magyarként mondok egy másik magyarnak. Innentől a műsorvezető magyarul folytatja: Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!

A Sorosnak szóló üzenet 26:15-től kezdődik:

A brit–amerikai állampolgár Steve Hilton már az Egyesült Királyságban született miután szülei 1956-ban kivándoroltak. Édesapja eredeti neve Hircsák István, amit vélhetően a kiejtési nehézségek miatt változtatott Angliában Hiltonra. A Fox News műsorvezetője korábban David Cameron brit miniszterelnök politikai főtanácsadója volt.

Soros keze Lengyelországig is elér

Az amerikai milliárdos alapítványait ideológiája terjesztésére, valamint az ezzel szembemenő országok bemocskolására használja.

 

Az eredeti cikk ITT olvasható.

 

Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: Rumble.com)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.