időjárás 13°C Ferenc 2023. október 4.
logo

Szánthó Miklós: Világunkat vagy egy újfajta szocializmus fogja uralni, vagy mi, konzervatívok

Forrás: Facebook/Alapjogokért Központ
2022.08.06. 18:52 2022.08.06. 22:01
Szánthó Miklós: Világunkat vagy egy újfajta szocializmus fogja uralni, vagy mi, konzervatívok

A keleti és a nyugati szocializmus is veszélyt jelent a biztonságunkra – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója a CPAC Texason.

„Alapjaiban átalakuló világunkat vagy egy újfajta, zavaros szocializmus fogja uralni – jöjjön az akár keletről, akár nyugatról –, vagy mi, konzervatívok” – mondta el Szánthó Miklós a CPAC Texason, Dallasban. Az Alapjogokért Központ főigazgatója pár nappal Orbán Viktor után és pár órával Donald Trump előtt szólalt fel a rendezvényen. A budapesti CPAC Hungaryt is megrendező központ vezetője kiemelte: a mostani háborús helyzetből az egyedüli kiút a béke, de ehhez jobboldali győzelmekre van szükség világszerte. „Csak a jobboldal tudja garantálni a nemzet biztonságát, méltóságát, a józan észt és a realista külpolitikát. Ezért kell közösen együtt dolgoznunk, hogy megvalósítsuk a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását” – tette hozzá Szánthó.

Borítókép: Szánthó Miklós (Fotó: Facebook/Alapjogokért Központ)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.