Szánthó Miklós: Világunkat vagy egy újfajta szocializmus fogja uralni, vagy mi, konzervatívok

A keleti és a nyugati szocializmus is veszélyt jelent a biztonságunkra – fogalmazott.

Forrás: Facebook/Alapjogokért Központ2022. 08. 06. 18:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A keleti és a nyugati szocializmus is veszélyt jelent a biztonságunkra – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója a CPAC Texason.

„Alapjaiban átalakuló világunkat vagy egy újfajta, zavaros szocializmus fogja uralni – jöjjön az akár keletről, akár nyugatról –, vagy mi, konzervatívok” – mondta el Szánthó Miklós a CPAC Texason, Dallasban. Az Alapjogokért Központ főigazgatója pár nappal Orbán Viktor után és pár órával Donald Trump előtt szólalt fel a rendezvényen. A budapesti CPAC Hungaryt is megrendező központ vezetője kiemelte: a mostani háborús helyzetből az egyedüli kiút a béke, de ehhez jobboldali győzelmekre van szükség világszerte. „Csak a jobboldal tudja garantálni a nemzet biztonságát, méltóságát, a józan észt és a realista külpolitikát. Ezért kell közösen együtt dolgoznunk, hogy megvalósítsuk a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását” – tette hozzá Szánthó.

Borítókép: Szánthó Miklós (Fotó: Facebook/Alapjogokért Központ)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.