időjárás -1°C Aranka 2023. február 8.
logo

Kovács Zoltán: Az Európai Parlament azt is megszavazta, hogy a férfiak szülhetnek

Magyar Nemzet
2022.09.16. 09:55 2022.09.27. 20:24
Kovács Zoltán: Az Európai Parlament azt is megszavazta, hogy a férfiak szülhetnek

„Az Európai Parlament megszavazta, hogy Magyarország egy »hibrid választási autokrácia«. Az Európai Parlament azt is megszavazta, hogy a férfiak szülhetnek” – közölte pénteki Twitter-üzenetében Kovács Zoltán. 

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár egy csütörtöki tweetjében azt is megjegyezte, hogy az uniós testület szerint hazánk már nem demokrácia.

„Miért nem szavazzuk meg, hogy a Föld lapos?” – tette hozzá Kovács Zoltán.

 Ahogyan lapunk is beszámolt róla: az Európai Parlament (EP) csütörtökön elfogadta a Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti EP-képviselő által jegyzett jelentést, amely szerint fennáll annak a veszélye, hogy Magyarország súlyosan és rendszerszerűen megsérti az Európai Unió alapját képező európai értékeket.

Borítókép: Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. március 3-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.