Soros György alapítványa rendőrellenes mozgalmakat is támogatott egy lengyel lap szerint

A Fox News értesülései szerint a milliárdos kiemelten kezelte és tematizálta például George Floyd halálát.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2022. 12. 27. 16:20
null
SWITZERLAND-ECONOMY-DIPLOMACY-BANKING-DAVOS Fotó: FABRICE COFFRINI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2021-es adózási papírok azt mutatják, hogy Soros György pénzelt rendőrellenes propagandakampányokat szervező csoportokat – idézte a Fox News értesüléseit a WPolityce.

A Fox News munkatársai szerint a Soros György Nyílt Társadalom Alapítvány hálózatához tartozó nonprofit szervezetek legalább 35 millió dollárt adományoztak az említett szervezeteknek – mutatott rá a Mandiner.

Úgy vélik, Soros kiemelten kezelte és tematizálta például George Floyd halálát, és több tucat szélsőbaloldali ügyészjelölt anyagi támogatását is biztosította.

Ahol állam elleni támadás van, ott Soros-pénz van

Az összeállításból kiderült, hogy a rendfenntartó erők felszámolására törekvő aktivisták által használt központok támogatása mellett adatbázisok létrehozását is finanszírozták, ahol nyomon követték az adományok áramlását.

Ismét bebizonyosodott, hogy mindenhol, ahol az állam szétverésére, az elemi társadalmi és jogrend lerombolására és kommunák  létrehozására tesznek kísérletet, megjelenik a Soros-pénz

 – írta a WPolityce a Fox Newsra hivatkozva.

Az eredeti, teljes írás Lengyel lap: Rendőrellenes mozgalmakat is támogatott Soros György alapítványa címen a Mandiner.hu oldalon olvasható. 

Borítókép: Soros György (Fotó: Fabrice Coffrini)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.