Orbán Viktor: Az azonnali tűzszünetet támogatjuk

Magyarország továbbra is humanitárius és pénzügyi támogatást nyújt Ukrajna számára – közölte Orbán Viktor miniszterelnök Twitter-üzenetében.

Magyar Nemzet
Forrás: Twitter/Orbán Viktor2023. 02. 09. 12:22
ORBÁN Viktor
Sopron, 2023. február 7. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a február 9-én kezdõdõ uniós csúcstalálkozó elõkészítéseként közös videókonferencián vesz részt a lengyel, a belga, a finn és a máltai kormányfõvel, a bolgár államfõvel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével Sopronban 2023. február 7-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az uniós tagországok vezetőinek csúcstalálkozóján részt vevő miniszterelnök azt írta:

Támogatjuk az azonnali tűzszünetet a további emberek halálának elkerülése érdekében. Magyarország a béketáborhoz tartozik!

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.