Magyar terapeutának árulta el drogtitkait Harry herceg

A magyar–kanadai sztárpszichológusnak, Máté Gábornak vallott traumáiról Harry herceg. Beszélgetésükön felfedte súlyos drogproblémáit, gyerekkori megrázkódtatásait és anyjához, Diana hercegnéhez fűződő emlékeit is.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 03. 06. 10:24
HARRY herceg
London, 2020. január 16. Harry sussexi herceg, a brit trónörökös, a walesi herceg másodszülött fia a londoni királyi rezidencia, a Buckingham-palota kertjében, ahol a ligarögbi-világbajnokságon részt vevõ országok kéviselõit és egy helyi iskola ligarögbicsapatát fogadja a palotában tartott sorsolás elõtt, 2020. január 16-án. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új brit uralkodó, III. Károly nemrég úgy döntött, hogy kisebbik fia, Harry herceg és felesége, Meghan Markle nem használhatja a továbbiakban a királyi udvarhoz tartozó Frogmore Cottage nevű birtokot. A hercegi pár már régóta az Egyesült Államokban, Kaliforniában él, és sajtóhírek szerint már meg is kezdték a holmijuk átszállítását az otthonukba. A megüresedő rezidenciát András yorki herceg rendelkezésére bocsátják. Az esetről a sussexi herceg és hercegné megdöbbenéssel értesült, hiszen a birtokot még II. Erzsébettől kapták az esküvőjük után.

Azóta Harry herceg azzal került ismét a hírekbe, hogy leült beszélgetni a magyar–kanadai sztárpszichológussal, Máté Gáborral a veszteségeiről és arról, hogyan tud együttélni ezekkel a veszteségekkel. Az élőben közvetített találkozón a herceg azt mondta: nem érzi magát áldozatnak, nem szeretné sajnáltatni magát, hanem másokon szeretne segíteni azzal, hogy megosztja a történetét. Arról is beszélt, hogy az édesanyja hiánya miatt kezdett terápiára járni, amelyen egy új nyelvet tanul. Miközben haladt a traumájának feldolgozásában, hogy hitelesebb életet éljen és jobb apa legyen, egyre jobban távolodott a királyi családtól – idézte fel.

A herceg nyilatkozott a kábítószerrel kapcsolatos tapasztalatairól is, amelyeket akkor inkább a társasági élet részeként élt meg, és az összetartozás érzését adták.

A beszélgetés egy hónappal követte Harry herceg rendkívül sikeres önéletrajzi könyvének megjelenését, amelyben arról írt, hogyan kezelte az anyja, Diana hercegné elvesztését, és hogyan alakult a kapcsolata a családjával. A jegyek 17 fontba kerültek, és plusz 2,12 fontért a könyv egy példányát is megkaphatták a nézők – számolt be a Mirror.

Borítókép: Harry sussexi herceg a Buckingham-palota kertjében 2020 januárjában (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.