Meghan Markle „meglepett és csalódott volt” Harry herceg anyagi helyzete miatt

A királyi szakértő pénzmániásnak nevezte Meghant.

Magyar Nemzet
Forrás: Daily Mail2023. 02. 28. 18:10
2022 Ripple of Hope Award Gala
Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan, Duchess of Sussex, arrive at the 2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Award Gala at the Hilton Midtown in New York City on December 6, 2022. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pár kapcsolatának korai stádiumáról nyilatkozott egy királyi szakértő. Tom Bower a hercegnő tévhiteiről beszélt a királyi családdal kapcsolatban. Érdekesség, hogy ez a szakértő nem más, mint aki 2022-ben megjelentette a Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok háborúja című könyvet , és amelyben „pénzmániásnak” nevezte a színésznőt. Egészen pontosan így fogalmazott:

„Nagy meglepetés és csalódás volt [Meghannek – a szerk.], hogy Harry hercegnek nagyon kevés pénze volt”

– idézte Tom Bower szavait a Daily Mail, amely arról is ír, hogy a szakértő szerint Harry és Meghan nem engedheti meg magának a jelenlegi életszínvonalát, majd azt fejtegette, hogy Harry és Meghan részvétele a koronázási ünnepségen akár tönkre is teheti a ceremóniát, és „beárnyékolja” Károly királyt.

Sussex hercegét és hercegnőjét ugyanis várhatóan meghívják majd a május 6-i koronázási ünnepségre, annak ellenére is, hogy Harry megjelentette memoárját, Tartalék címmel, amely villámgyorsan a listák élére került. 

2021-ben a Forbes 10 millió dollárra becsülte Harry herceg és Meghan Markle nettó vagyonát, beleértve Harry néhai anyjától, Diana hercegnőtől származó örökségét. Miután úgy döntöttek, hogy nem vesznek komolyabban részt a királyi család életében és az Egyesült Államokba költöznek, pénzügyileg is elzárták magukat a brit korona 34 milliárd dollárra becsült birtokától – fogalmaz a Livemint

A 38 éves Harry és a 41 éves Meghan ezt követően megalapította az Archewell Productionst, hogy olyan „programokat készítsenek, amelyek informálnak, felemelnek és inspirálnak”. A cég évekre írt alá gyártási szerződést a Netflixszel, amelynek becsült értéke nagyjából 100 és 150 millió dollár lehet határidőktől függően. 

Borítókép: Harry és Meghan (Fotó: AFP/Angela Weiss)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.