időjárás 27°C Mihály 2023. szeptember 29.
logo

Nagy nemzetközi sajtóvisszhangot kapott a budapesti konzervatív konferencia

Magyar Nemzet
2023.05.06. 10:43 2023.05.06. 12:40
Nagy nemzetközi sajtóvisszhangot kapott a budapesti konzervatív konferencia

A nemzetközi sajtóban nagy nyilvánosságot kapott a budapesti konzervatív találkozó, a CPAC Hungary. A híroldalak többsége Orbán Viktor beszédével foglalkozott, de Donald Trump meglepetésvideója sem maradt észrevétlen, hívta fel rá a figyelmet a Hír TV.

Nagy-Britannia egyik legnagyobb baloldali lapja, a Guardian kiemelten foglalkozott Orbán Viktor beszédével. A lap azt emelte ki a miniszterelnök szavaiból, amikor Donald Trump visszatérését sürgette. A Guardian hozzá is fűzte, hogy Orbán és Trump egymás fontos szövetségesei.

Az ABC amerikai televízió már a magyar miniszterelnök, liberalizmust elutasító szavait emelte ki. A csatorna weboldalán megjelent cikkben szintén hangsúlyozták, hogy Orbán Viktor küzdelmet hirdetett a woke-kultúra térnyerése ellen.

Borítókép: Orbán Viktor a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórumon (Fotó: Havran Zoltán)

CPAC Hungary 2023

„Isten áldja Magyarországot!” – Kemény üzenetet küldött a lengyel miniszterhelyettes + videó

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.