Neuschwansteini gyilkosság: újabb részletek derültek ki

A harmincéves férfi rendőrkézen van, aki megtámadott két amerikai nőt a népszerű turistacélpontnak számító Neuschwanstein kastély közelében, ahol egyikük belehalt a sérüléseibe.

Magyar Nemzet
Forrás: RTL2023. 06. 17. 14:47
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Magyar Nemzet beszámolt róla, hogy két fiatal turistára támadt egy amerikai férfi a bajorországi Neuschwanstein kastélynál, az egyik nő belehalt a sérüléseibe, miután a férfi szakadékba lökte őket.

Azóta kiderült, hogy nem csoportban, hanem párban utaztak a megtámadott nők, Kelsey és Eva, akik a német RTL értesülései szerint jó barátnők voltak és minden évben ellátogattak Németországba. A harmincéves, szintén amerikai támadót nem ismerték, a férfi valószínűleg a turistaösvényen találkozhatott össze a nőkkel, akik később követték őt a népszerű turistacélpontnak számító kastély közelében lévő Marienbrücke viadukthoz.

A férfi ezután rátámadt a fiatalabbik nőre, akit a rendőrségi beszámoló szerint az elkövető szexuálisan zaklatni kezdett. A lány huszonkét éves barátnője, Kelsey C. a segítségére sietett, ám a férfi ekkor fojtogatni kezdte őt, majd az ötven méter mély szakadékba taszította őt és nem sokkal később a huszonegy éves Eva nevű nőt is.

A férfi szintén sérüléseket szenvedett a védekező nőktől, arcán véres karmolásnyomok voltak egy szemtanú elmondása szerint.

Az idősebbik nő, Kelsey azóta is kórházban van, sérülései súlyosak, nem tudni, hogy mikor hagyhatja el az intézményt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.