Portugália is kiáll Magyarország mellett

Nem akarunk azzal az Európai Parlamenttel együtt élni, amely megvétózza az EU következő soros magyar elnökségét – fogalmazott André Ventura.

Magyar Nemzet
2023. 06. 17. 18:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CPAC Hungary egyik sztárszónoka, a portugál Chega párt elnöke, André Ventura az Európai Parlamentben védte meg Magyarországot az EP liberális zsarolóival szemben – számolt be róla az Alapjogokért Központ. Facebook-bejegyzésükben azt írták, a portugál politikus százmilliónyi választó hangján beszélt, amikor azt mondta:

Nem akarunk a zsarolás Európájában élni, egy olyan Európában, amely megfenyeget egy olaszországi miniszterelnök-jelöltet, hogy ha győz, akkor gondjai lesznek Brüsszellel. És nem akarunk azzal az Európai Parlamenttel együtt élni, amely megvétózza az EU következő soros magyar elnökségét, mert ez az EP nem az embereket képviseli, csak a gazdasági lobbistákat.

Az Alapjogokért Központ ehhez annyit fűzött hozzá: „Tiszta beszéd.”

Borítókép: A portugál Chega párt elnöke, André Ventura (Fotó: Alapjogokért Központ)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.