A felnőttek elsétáltak a fuldokló fiú mellett, gyerekek mentették meg az életét +videó

Senkinek sem tűnt fel, hogy mellettük éppen egy gyerek fuldoklik. Csak a többi gyereknek.

Magyar Nemzet
Forrás: NBC News2023. 07. 11. 12:47
Little,Boy,Swims,Independently,In,A,Large,Pool,In,Special, gyermek, medence, nyár, strand
2292806915 Fotó: Aleksandr Finch
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Levette a karúszóit és a medence mélyebb részébe merészkedett a hétéves Griffin Emerson, ugyanis be akarta bizonyítani, hogy már megtanult úszni. A biztonsági kamerás felvételen jól látszik, amint a gyermek feje a víz alá kerül a medencében. 

Az is látható, hogy a medence mellett több felnőtt is volt, azonban senkinek nem tűnt fel, hogy a fiú nem tud a víz felett maradni. Nem így a 12 éves Noah Roche, aki egy gumimatracon pihent a vízben. Ő azt mondta az NBC News-nak, hogy bár nem volt benne biztos, hogy ez nem csak játék, de rossz érzése volt, ezért szólt a medence szélén álló testvérének, hogy merüljön le hozzá, és nézze meg, hogy jól van-e.

A fiút aztán kiemelték a medencéből, ott az édesanyja kezdte meg az újraélesztést, mert a gyerek feje addigra már elkékült. A kisfiú teljesen felépült.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.