Felszántotta egy felhőkarcoló oldalát egy lángoló, összedőlő daru Amerikában + videó

Hat ember megsérült.

Magyar Nemzet
Forrás: CNN2023. 07. 26. 18:17
New York, 2023. július 26. Füst tör a magasba egy kigyulladt építési daru fülkéjébõl New Yorkban 2023. július 26-án. A daru karja leszakadt és a szomszédos épületbe csapódott, a balesetben hatan megsebesültek. MTI/AP/Seth Wenig Fotó: Seth Wenig
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt és összeomlott egy daru Amerikában, hat ember könnyebben megsérült. A balesetről egy videó is felkerült a Twitterre, amit alább megnézhet.

A tűz akkor ütött ki, amikor a darukezelő körülbelül tizenhat tonna betont emelt fel. Ugyan megpróbálta eloltani a tüzet, de végül nem tudott megbirkózni a lángokkal – tudta meg a CNN.

A szakértők szerint a tűz annyira meggyengítette a daru kábelezését, hogy az elvesztette az erejét és emiatt történt az összeomlás.

Borítókép: A képen az összedőlő daru látható, ahogy a karja leszakad és megrongálja az épületet (Fotó: MTI/AP/Seth Wenig)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.