Vastaps fogadta Novák Katalint a beszéde után a nők helyzetével foglalkozó konferencián

A köztársasági elnök kihívásként megfogalmazta: ne kelljen választaniuk az anyaság és a szakmai siker között, hanem élhessék meg mindkettőt egyszerre.

Magyar Nemzet
Forrás: Novák Katalin közösségi oldala2023. 07. 18. 9:10
Forrás: Novák Katalin/Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az előttünk álló legnagyobb kihívás, hogy lehetővé tegyük a nők számára, hogy ne kelljen választaniuk az anyaság és a szakmai siker között, hanem megélhessék mindkettőt egyszerre – mondta felszólalásában Novák Katalin a Women Deliver című, nők helyzetével foglalkozó nemzetközi konferencián.

A köztársasági elnök ma már Tanzániából jelentkezett közösségi oldalán. Novák Katalin azt írja, Tanzániában szintén most jár először magyar köztársasági elnök állami látogatáson. Tanzániának szintén női elnöke van, Samia Suluhu Hassan személyében. „Hamarosan kezdődnek az egyeztetések” – adta hírül az államfő. 

Borítókép forrása: Képernyőfotó 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.