A Colosseumban küzdhet meg Zuckerberg és Musk?

Folytatódik a szájkarate a két milliárdos között.

Üllei László
Forrás: FoxNews, The Guardian2023. 08. 12. 19:04
Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Meta tulajdonosa, Mark Zuckerberg bejelentette, hogy készen áll egy harcra a SpaceX alapítójával. A legújabb Meta applikációban, a Threadsen írt arról, hogy készen áll az összecsapásra, már azóta, hogy Elon Musk először kihívta őt. Viszont hozzátette azt is, hogy addig, amíg ő nem jelenti be, addig nem hivatalos semmilyen dátum és semmi, amit Musk mond. 

Mint írta, a legjobbakkal akar együtt dolgozni, mint a UFC vagy a ONE csapata. Javasolt is egy időpontot a dél-afrikai milliárdosnak, méghozzá augusztus 26-án, de Musk nem igazolta vissza ezt.

Musk is reagált, ő megírta, hogy nem a UFC-vel akarja leszervezni a meccset, hanem Zuckerberg és Musk közös alapítványa tenné ezt. A meccset élőben közvetítenék a Metán, valamint a Twitteren (X-en). Beszélt Olaszország miniszterelnökével és a kulturális miniszterrel is, akik beleegyeztek, hogy egy igazi olasz látványosságnál küzdjenek meg. 

Gennaro Sangiuliano kultúrminiszter pedig megerősítette, hogy beszélt Muskkal, akivel egy nagy jótékonysági és történelmi hangulatú eseményről egyeztettek. De elmondta azt is, hogy ez biztosan nem Rómában történik meg, így nincs esély egy küzdelemre a Colosseumban.

A Tesla alapítója ugyanakkor közölte, hogy egyelőre el kell tolni a meccset, mert van egy sérülése, amelyből hónapokig is eltarthat a felépülés.

Borítókép: Elon Musk és Mark Zuckerberg (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.