Az oroszok is közzétettek egy videót a Krím félszigeti ukrán partraszállásról + videó

Az oroszok szerint nem pont úgy történt az eset, ahogy az ukránok mutatták.

Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Nemzet2023. 08. 25. 15:37
null
Krím félsziget, 2023. július 19. Hatalmas füstfelhõ gomolyog egy lõszerraktár felett, miután tûz ütött ki egy kelet-krími katonai bázison 2023. július 19-én. A tûz miatt a térségben négy település lakóit, több mint kétezer embert kimenekítettek, valamint lezárták a közeli Tavrida autópályát. MTI/AP/Kommersant Publishing House/Viktor Korotajev Fotó: Viktor Korotajev
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Telegramra került fel egy rövid videó, amiben oroszok azt mutatják be, hogy a Krím félszigeten történt ukrán partraszállás hogyan is történt, mindezt egy rövid, de annál hatásosabb videóval fűszerezve. 

A felvételt közzétevő azt írja, hogy az úgynevezett felderítő talált egy kempinget, ahol nem volt őrség, az éj leple alatt felúsztak és csendesen felállították az ukrán zászlót, miközben mindenki aludt, majd pedig lövöldözni kezdett. 

De arra nem számítottak, hogy megérkezik egy orosz katona úszónadrágban, aki a foglalókat megfutamodásra késztette.

Borítókép: Illusztráció. (Fotó: MTI/AP/Kommersant Publishing House/Viktor Korotajev)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.