Halott házaspárra bukkantak a román tengerparton

Úgy tudni, a férj megtervezte felesége meggyilkolását.

Magyar Nemzet
Forrás: Maszol2023. 08. 30. 17:26
Aerial,Drone,View,Of,People,Having,Fun,And,Relaxing,On
1142881214 Fotó: Radu Bercan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ki kellett volna jelentkezniük a szállásukról vasárnap délben a Tulcea megyei Gura Portitei-en, de nem jelentkeztek a recepción, hogy leadják a szoba kulcsait, ezért a személyzet előbb telefonon kereste őket, később pedig a szobájukban sem találták meg a házaspárt – írja a Maszol. Eltűnésüket jelentették a rendőrségen, majd nem sokkal később a tengerparton találták meg őket, csakhogy akkor már halottak voltak. 

Úgy tudni, a férj megtervezte felesége meggyilkolását, majd magával is végzett.

A helyszínen találtak egy kést is, majd, amikor elég messzire kerültek a többi embertől, megpróbálta megölni a nőt. A házaspár között feltehetően dulakodás alakult ki, amelyet a testükön talált nyomok is bizonyítanak. A nővel egy, a nyakán található szúrt seb végzett. Miután meggyilkolta a feleségét, a férfi bement a tengerbe és megfulladt.

A házaspár 45 év körüli lehetett, és Iasi-ból érkeztek a tengerpartra. A férfi egy borászati vállalat vezetője volt, a felesége háztartásbeli, és három gyermekük is volt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.