Joe Biden nem akart megint bohócot csinálni magából, inkább elmenekült + videó

Az amerikai elnök nem volt hajlandó észrevenni a rá váró újságírókat.

Magyar Nemzet
Forrás: FoxNews2023. 08. 12. 15:02
BIDEN, Joe
Washington, 2023. július 21. Joe Biden amerikai elnök a mesterséges intelligenciáról beszél a washingtoni Fehér Ház Roosevelt-termében 2023. július 21-én. Az Egyesült Államok elnöke szerint minimalizálni kell a mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftverekben rejlõ kockázatokat. MTI/EPA/ABACA POOL/Yuri Gripas / POOL Fotó: Yuri Gripas / POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden, amerikai elnök bár látta az újságírókat, mégis inkább csak figyelmen kívül hagyta őket és továbbment minden válasz nélkül, amikor a Fehér Házból távozott, hiába próbáltak a média munkatársai kérdéseket feltenni neki a fiával kapcsolatos ügyről.

Úgy tűnt egy ponton, hogy a rá váró újságírókra cinikusan mosolyog, de mégsem állt meg, simán továbbsétált a helikopterhez. Az elnök amióta kiderült, hogy a fia, Hunter Biden elleni nyomozást különleges ügyész fogja folytatni, nem nyilatkozott a médiának. Merrick Garland főügyész pénteken emelte különleges ügyészi státusba David Weisst. 

Weiss pedig már arról  beszélt, hogy kicsi az esélye annak, hogy bírósági tárgyalás nélkül megoldódjon az ügy. 

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/Abaca pool/Yuri Gripas/Pool)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.