Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Meggyilkolhatják Trumpot?

Tucker Carlson szerint ma már nem lehet kizárni annak a lehetőségét sem, hogy a demokraták és a washingtoni adminisztráció merényletet tervez Donald Trump volt amerikai elnök ellen, hogy megakadályozza az újraválasztását. Ennek oka Trump népszerűsége, amit a georgiai vádemelés és rabosítás dacára is növelni tudott.

Magyar Nemzet
2023. 08. 31. 9:48
TRUMP, Donald
Arlington, 2023. augusztus 3. Donald Trump volt amerikai elnök kiszáll repülõgépébõl az arlingtoni Ronald Reagan Washingtoni Nemzeti Repülõtéren 2023. augusztus 3-án, amikor vádismertetésre meg kell jelennie a washingtoni szövetségi bíróságon. A volt elnököt többek között az Egyesült Államok rovására bûnszövetkezetben elkövetett csalással és hivatalos eljárás akadályozásával vádolják a 2020-as elnökválasztás utáni hatalomátadással kapcsolatban. MTI/AP/Alex Brandon Fotó: Alex Brandon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tucker Carlson Adam Carolla podcastjában, ahol Carolla a múlt heti Trump-interjúja kapcsán kérdezte, arról beszélt, hogy a demokraták és a washingtoni adminisztráció esetleg megpróbálhatja meggyilkoltatni Donald Trump volt elnököt, mert félnek a visszatérésétől.

Száguldunk a merénylet felé

– idézi Carlsont a The Daily Beast.

Amikor Carolla arról kérdezte, mit hozhat a jövő, Carlson így válaszolt:

Tiltakoztak ellene, szidalmazták. Ő mégis győzött. Nevetséges ürügyekkel kétszer is vád alá helyezték. Sok mindent kitaláltak arról, ami január 6-án történt, hogy ismét felelősségre vonhassák. Nem sikerült. Visszajött. Aztán vádat emeltek ellene. Az sem működött. Még népszerűbb lett. Aztán még háromszor vádat emeltek ellene. És minden egyes alkalommal nőtt a népszerűsége.

Egy friss közvélemény-kutatás szerint valóban nőtt Donald Trump népszerűsége az újabb vádemelés és az elhíresült rabosítási fotója után. Az Economist és a YouGov közös felmérésében, amelyet a Breitbart amerikai hírportál szemlézett, 44 százalék támogatta Trumpot, 43 százalék Bident, ami a volt elnök számára négy százalékpontos emelkedést, Biden számára pedig egy százalékpontos veszteséget jelent.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: MTI/AP/Alex Brandon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.