Videón, ahogy az ukránok megsemmisítik a félelmetes orosz Terminatort

Az orosz katonák elmenekültek a drónokkal lelőtt harckocsiból, amelynek komoly harctéri potenciálja van.

2023. 08. 13. 8:29
null
Ukrajna, 2023. március 17. Ukrán katonák Sztugna harckocsielhárító irányítottrakéta-kilövõ rendszert állítanak fel egységüknek az orosz erõk által ostromlott kelet-ukrajnai Bahmut térségében lévõ állásukban 2023. március 17-én. MTI/AP/Roman Csop Fotó: Roman Csop
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az oroszok által nagy becsben tartott Terminator–2 harckocsit semmisített meg állítólag az ukrán haderő a fronton.

Az erről szóló felvételt az ukrán biztonsági szolgálat (SZBU) osztotta meg a Telegramon.

Folytatjuk a munkát a teljes győzelemig

 – olvasható a videó leírásában, amelyen az is látszik, hogy az orosz katonák menekülnek a drónokkal lelőtt harckocsiból.

Az ukrán tisztviselők elmondása szerint az oroszok egy másik tank segítségével próbálták kiszabadítani a járművet, amelyet aztán a közelben várakozó ukrán különleges erők teljesen megsemmisítettek.

A Terminator-2-nek, hivatalos nevén BMPT-nek komoly harctéri potenciálja van, négy rakétavetővel, két gépágyúval és két gránátvetővel van felfegyverezve.

 

 

Borítókép: Ukrán katonák a kelet-ukrajnai Bahmut térségében lévő állásukban 2023. március 17-én (Fotó: MTI/AP/Roman Csop)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.