időjárás 2°C Miklós 2023. december 6.
logo

Ezért irigykednek Magyarországra a csehek és a szlovákok

Gábor Márton
2023.09.21. 13:44 2023.09.21. 14:09
Ezért irigykednek Magyarországra a csehek és a szlovákok

Elszabadultak az indulatok egy Facebook videó poszt alatt. Valóságos kommentáradat alakult ki, a hozzászólók jelentős része − többnyire csehek, illetve szlovákok − arról írnak, hogy nekik is egy ilyen politikusra lenne szükségük.

Nagyon bölcs és intelligens politikus

– írta egy kommentelő Orbán Viktor egy korábbi, a Terror Háza múzeum előtt elmondott beszédének újra posztolt és lefordított videója alatt. A magyar miniszterelnök az illegális migrációról, az Európai Unióról, annak gyarmatosító hozzáállásáról beszél. 

Csehországról is beszél, mi is azok közé tartozunk, ahova a migránsok jönnek, és ahol a Brüsszel és az esélytelenek uralkodnak. BRAVÓ, Orbán!!!! 

– jegyezte meg egy hölgy.

Mikor leszünk mi is magyarok

– tette hozzá egy másik felhasználó a beszéd részletének meghallgatása után.

Pontosan azt mondja, amit kell. Dicsőség a magyaroknak

– éltette Magyarországot a következő hozzászóló.

Egy ilyen miniszterelnököt mi is azonnal elvinnénk. Így kellene a politikusoknak megvédeniük a hazájukat. Bravó, Orbán úr!

– írta egy férfi. 

A magyaroknak joguk van büszkének lenni, erre mi, szlovákok csak nézni tudunk

– tette hozzá egy szlovák kommentelő.

Miért nincs ilyen emberünk, csak bűnözők az országunk ellen?

– jegyezte meg egy másik Szlovákiában élő férfi. 

Borítókép: Orbán Viktor magyar, Petr Fiala cseh kormányfő, Ódor Lajos, a szlovák kormány magyar nemzetiségű miniszterelnöke és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök (balról jobbra) a visegrádi országok (V4) kormányfőinek csúcstalálkozóján Pozsonyban 2023. június 26-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.