Gyakorlatozás közben zuhant le az olasz légierő repülőgépe + videó

Egy autóba csapódott és egy ötéves kislány halálát okozta az a repülőgép, amely gyakorlatozás közben zuhant le.

2023. 09. 16. 19:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megalapításának 100. évfordulója alkalmából tartandó vasárnapi ünnepségre gyakorlatozott a Frecce Tricolori, vagyis az olasz légierő műrepülő köteléke, amikor az egyik pilóta elvesztette uralmát a gép felett, ami lezuhant. 

A hírek szerint a repülőgép egy közúton közlekedő autóba csapódott, aminek következtében egy négyéves kislány életét vesztette, testvére és szülei pedig megsérültek. 

A kislány bátyja a teste tizenöt százalékán szenvedett másodfokú égési sérüléseket.

A szörnyű balesetről egy videó is felkerült a közösségi oldalakra, amelyen az is látszik, hogy a pilótának az utolsó pillanatban sikerült ejtőernyővel kiugrania a gépből. A korábbi hírekkel ellentétben a pilóta szintén megsérült, de nincs életveszélyben. 

A videót Matteo Salvini is megosztotta közösségi oldalán. A Liga vezetője részvétét fejezte ki az elhunyt kislány családjának.

„Ijesztő tragédia” – fogalmazott. 

A Frecce Tricolori-t szombaton 17 órára várták a Vercelli Aero Clubba egy légi bemutatóra, de az előadás elmaradt – jelentette be a szóvivő. Szintén elmaradt a vasárnapi Torin-Collegno repülőklubban a légierő centenáriuma alkalmából tartott előadás.

Borítókép: Screenshot (Forrás: Twitter)

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.