időjárás -2°C Taksony 2023. november 29.
logo

Rejtélyes bűneset után nyomoz a rendőrség Svájcban

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2023.09.30. 17:45 2023.09.30. 18:02
Rejtélyes bűneset után nyomoz a rendőrség Svájcban

A német határról nem messze rejtélyes bűneset történt Svájcban. A rendőrség Schaffhausen központjában szombaton három sebesültet talált. Egyikük később meghalt, de a bűncselekmény körülményei még tisztázatlanok.

A rendőrség nem pontosította a használt fegyvert, a sérülések jellegét, sem az érintettek állampolgárságát vagy életkorát.

– Jelenleg nem tudunk további tájékoztatást adni, mivel az események pontos lefolyását még vizsgálják – nyilatkozta Schaffhausen kanton rendőrsége az AFP hírügynökségnek.

Nem sokkal öt óra után értesítették a rendőrséget, hogy „két sérült ember” fekszik a földön. A mentőszolgálat munkatársai 

egy súlyos és egy könnyebb sérültet találtak a helyszínen.

A rendőrség és a schaffhauseni kórházak mentőszolgálatainak azonnal megkezdett újraélesztési intézkedései ellenére a súlyosan sérült férfi a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség.

Nem sokkal később a rendőrség a schaffhauseni pályaudvartól nem messze egy harmadik sérültet is felfedezett, aki az első vizsgálatok szerint érintett lehetett az incidensben.

Az események sorrendje és háttere is tisztázásra vár.

Borítókép: A schaffhauseni központi pályaudvar (Fotó: AFP/DPA/Patrick Seeger)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.