Verhofstadt ismét Orbán Viktort bírálja: nem tud túllépni a kormányfő népszerű interjúján

A bukott belga politikus ezúttal úgy nyilatkozott: a magyar miniszterelnököt ki kéne űzni az Európai Tanácsból.

Gábor Márton
2023. 09. 04. 8:16
ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker
Budapest, 2023. augusztus 30. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által a mai napon közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. Az interjú közép-európai idő szerint ma jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyarellenes kirohanásairól ismert egykori belga miniszterelnök újabb támadást intézett Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya ellen.

Verhofstadt ezúttal azt állította, hogy Magyarországot ki kellene rúgni az Európai Tanácsból, többek között azért, mert Orbán Viktor interjút adott Tucker Carlson amerikai véleményvezérnek.

Tucker Carlson és Orbán Viktor legjobb barátok. Szintén legjobb barátok: Carlson és Oroszország, aminek köszönhetően a műsorvezető mindennap azt állíthatja a tévében, az amerikaiak azt akarják, hogy Putyin nyerjen, és Trump egy putyinista rezsimet építsen fel az Egyesült Államokban… MIÉRT engedik még mindig Orbánt az Európai Tanács asztalához?

fakadt ki a bukott liberális politikus az X nevű platformon, ahol a kirohanásai már-már mindennaposak.

Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja eközben továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, időközben már több mint 125 millióan nézték meg a videót.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által a mai napon közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (jobbra) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek (balra) a karmelita kolostorban 2023. augusztus 21-én. Az interjú közép-európai idő szerint ma jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.