A nyílt utcán verekednek, ürítenek és ordítoznak a migránsok + videó

Ellepik Európát az illegális bevándorlók, az olaszok életét megkeseríti a migrációs válság.

2023. 10. 01. 18:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Durva és sokszor agresszív viselkedésről tesznek tanúbizonyságot az Európa utcáin randalírozó migránsok. Az X közösségi oldalara feltöltött videókon egymás után láthatók olyan jelenetek, amelyek kiverik a biztosítékot a normális viselkedésmódhoz szokott európai embereknél. A Földközi-tengeren keresztül óriási számban érkező illegális bevándorló egyre több problémát okoz Olaszországban. 

A migránsok tömött csónakokban érkeznek meg a kikötőkhöz,és az a céljuk, hogy a szigetről Európa országaiba jussanak. A migránsokat segítő NGO-k ezt megelőzően arról is gondoskodnak, hogy az illegális bevándorlók ne unatkozzanak, sőt jól szórakozzanak, amíg elérik az olasz partokat. Felvételek bizonyítják, hogy fiatal nők táncolnak nekik és velük, amíg elérik a céljukat.

Európa utcáin azonban már nem ez a békés és bulizós hangulat uralkodik a migránsok között. Egy római videón már az látszik, amint egy bevándorló verekedésbe keveredik egy másik férfival fényes nappal egy autóbusz-pályaudvaron. Később az erőszakos bevándorlót leütik, s úgy húzzák el a helyszínről a földön fekve.

Padovában pedig üvegpalackokkal dobálják meg az erőszakos bevándorlók a helyieket.

Rómában az egyik illegális bevándorló tíz autót ver szét kalapáccsal pusztán unalomból – írják az X-en.

Szicíliában a tunéziai bevándorlók a helyi lakosokkal is összecsaptak.

Mint arról korábban is beszámoltunk, az illegális bevándorlók egy részébe egy csöppnyi szégyenérzet sem szorult. A Milánó utcáin készült felvételen jól látszik, hogy a felnőtt férfi a nyílt utcán végzi el a „nagydolgát". Úgy tűnik, büszke is a tettére, hiszen emlékszelfit készít a fenekéről.

Borítókép: Európába igyekvő illegális bevándorlók érkeznek a dél-olaszországi Lampedusa szigetének kikötőjébe 2023. szeptember 18-án. (Fotó:MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.