Az LMBTQ és az Antifa is felsorakozott Izrael ellen

Sydneytől New Yorkig százezrek tüntetnek világszerte a palesztinok mellett, a zsidó állam ellen.

2023. 10. 30. 11:42
Tudósítónk felvétele a hétvégi palesztin-barát tüntetésről Gentből
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Videóösszeállítás készült a hétvégi palesztinbarát tüntetésekről. Olyan nagyvárosokban gyülekeztek emberek mint London, Róma, Melbourne, Berlin, Isztambul és New York, bár a tüntetésekről készült videók csalóka eszközök, hisz nehéz megítélni a tüntetések valódi méretét.

A tüntetések új fejleménye, hogy az LMBTQ közösségi kiállások mellett az Antifa is elkezdte támogatni az Izrael-ellenes tüntetéseket. 

Az iszlamista, fasiszta, kommunista baloldal, ANTIFA, BLM, antiszemita radikális LMBTQ+ stb. támogatják Palesztinát. A normális átlagemberek nem

– fogalmaz X-oldalán egy felhasználó.

A közelmúltban Angliában támadtak angol zászlós járókelőkre palesztin és Antifa csoportok. A videót a következő megjegyzéssel töltötték fel a közösségi médiára:

Miután szélsőbaloldali agitátorok és Szabad Palesztina tüntetők támadtak rájuk, csak a hazafias dalokat éneklő angolokat tartóztatják le. Ez a videó rávilágít arra, hogy pontosan mi történik. Nincs igazság, nincs béke?

Borítókép: Palesztinbarát tüntetés Gentben (Fotó: Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.