Milánó elesett, ömlik a víz mindenhol + videó

Az egyik metróvonal teljesen leállt az olasz városban, a metróállomások megközelíthetetlenné váltak.

2023. 10. 31. 13:18
null
Milánó, 2023. október 31. Víz hömpölyög egy metróállomás lépcsõjén, miután az esõzések miatt kilépett medrébõl a Seveso folyó, és elöntötte Milánó Isola nevû városrészét 2023. október 31-én. MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner Fotó: Matteo Corner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas felhőszakadás sújtotta Olaszországot, nagy esőzések érték el Milánót, valamint a Seveso folyót, amely már sokadik alkalommal áradt ki. Kedd reggelre Milánó arra ébredt, hogy teljesen el volt árasztva, a központi Garibaldi pályaudvar és a sárga M3-as metró is teljesen leállt.

A kiemelt jelentőséggel bíró tömegközlekedési csomópontokon kívül az utcákon is ömlik a víz.

Borítókép: Víz hömpölyög egy metróállomás lépcsőjén, miután az esőzések miatt kilépett medréből a Seveso folyó, és elöntötte Milánó Isola nevű városrészét 2023. október 31-én (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.