Randalíroznak, gyújtogatnak Európa utcáin az illegális bevándorlók + videók

Az ellenőrizetlen migráció áldatlan állapotokat okoz Nyugat-Európában.

2023. 10. 21. 17:01
null
Los Cristianos, 2023. október 11. Afrikából Európába igyekvõ illegális bevándorlók érkeznek csónakon a Kanári-szigetekhez tartozó Tenerifén fekvõ Los Cristianos kikötõjébe 2023. október 10-én. Ezen a napon csaknem 193 fekete-afrikai migráns két csónakját fedezte fel a spanyol parti õrség hajója a spanyol Kanári-szigetek partjai elõtt. MTI/EPA/EFE/Alberto Valdes Fotó: Alberto Valdes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elárasztották Európát az illegális bevándorlók. A migránsok azon kívül, hogy eleve törvényt szegnek sok esetben azzal, hogy szabályellenesen, embercsempészek és bűnbandák szolgáltatásait veszik igénybe ahhoz, hogy átlépjék az Európai Unió határát, az EU-n belül is folytatják az elfogadhatatlan viselkedésüket. A közösségi oldalakon számos olyan videót látni, ahol a bevándorlók vagy egymással verekednek, vagy a helyieket inzultálják. Rómában is volt tömegverekedés.

Olaszországban egyébként rendszeressé váltak a verekedések a migránsok között. Udinében például afgánok és pakisztániak csaptak össze fényes nappal.

A németországi felvételek is azt bizonyítják, hogy a nyugati országokban gyakorlatilag úgy garázdálkodnak az illegális bevándorlók, ahogyan csak akarnak. Az X-re feltöltött videóhoz azt írták, az ottani helyzet kontrollálhatatlanná vált. 

Az EU által a civil szervezetek együttműködésével kikényszerített ellenőrizetlen és válogatás nélküli bevándorlás Európa szívébe hozta a Közel-Kelet konfliktusait.

A felvételek tanúsága szerint a bevándorlók az utca közepén gyújtottak tüzet, közel az ott parkoló autókhoz. Csakis a szerencsének köszönhették a gépjárművek tulajdonosai, hogy megúszták a kocsik a rendbontást.

Görögországban pedig Allah Akbar kiáltásokat lehetett hallani a több ezer fős tömegből. Ezt skandáltak a migránsok a dél-európai országban.

Londonban pedig egy nő attól sem riadt vissza, hogy  közterületen végezze el a „dolgát". Egy bevándorló nő törölgeti magát, miközben az utcán emberek sétálnak, s a közelben autók közlekednek.

Olaszországban ugyanezt megtette egy migráns férfi is. A parkoló autók között, nappal, egy park közvetlen közelében könnyített magán. Svájcban pedig a közösségi oldalra felkerült videók szerint egy bevándorló férfi a diszkréció legkisebb jelét sem mutatva sétál az utca közepén, miközben vizel. Mellette pár méterre az éttermek teraszán a helyiek fogyasztanak. 

 A közösségi oldalakon a hozzászólók arra is figyelmeztetik az embereket, hogy hamarosan ugyanez bárki szomszédságában megtörténhet Európában. Úgy tűnik, egyre többeknek lesz elegük az ellenőrizetlen migrációból kontinensszerte.

Borítókép: Afrikából Európába igyekvő illegális bevándorlók érkeznek csónakon a Kanári-szigetekhez tartozó Tenerifén fekvő Los Cristianos kikötőjébe 2023. október 10-én (Fotó: MTI/EPA/EFE/Alberto Valdes)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.