Kázmér 2024. március 4.
logo

Egy zuhanó orosz utasszállító repülőgépről készült felvételt tettek közzé + videó

Magyar Nemzet
2023.11.26. 20:59 2023.11.27. 09:49
Egy zuhanó orosz utasszállító repülőgépről készült felvételt tettek közzé + videó

A Mass Media Kamchatka hírügynökség a Telegram-csatornáján közzétett egy videót, melyet állítólag a  Petropavlovszk-Kamcsatka–Moszkva járat kabinjában vettek fel. A gép hevesen remeg valószínűleg a turbulencia miatt, az utasok pánikba estek, sikoltoztak.

 

Kétszer estünk el, sikoltoztunk. De a pilóták minden alkalommal visszahozták a gépet

– mondta az egyik utas.

A járattal kapcsolatos problémákról egyelőre nincs hivatalos információ. Ugyanezen a napon jelent meg a hír, hogy Alekszandr Gaskov kamcsatkai egészségügyi miniszter két utasnak segített, amikor egy Petropavlovszk-Moszkva járat turbulenciába került.

 Az egyik nő nem volt bekötve, amikor a gép a turbulenciazónába került. Elvesztette egyensúlyát, elesett, beütötte a tarkóját, és zúzódásos és zúzódásos sérülést szenvedett. Orvosra volt szükség a vérzés elállításához és a fej bekötéséhez. Alekszandr Gaskov segített a pánikrohamokkal küzdő utasnak is megnyugodni és uralkodni az érzelmei felett - adta hírül az IA 41.ru.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Faludi Imre)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.