Elon Musk nem mindennapi adományozásról döntött

„Mindent meg kell tennünk, hogy mindenki számára jobb jövőt építsünk.”

2023. 11. 22. 8:20
MUSK, Elon; SUNAK, Rishi
London, 2023. november 3. Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletember, a Tesla Motors elektromosjármû-gyártó, a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat és az X közösségi médiaplatform tulajdonosa a Rishi Sunak brit miniszterelnökkel tartott nyilvános beszélgetésen Londonban 2023. november 2-án, a mesterséges intelligencia (MI) biztonságos alkalmazásáról és kockázatairól tartott bletchley-i nemzetközi konferencia zárónapján. A brit kormány a világ elsõ globális MI-biztonsági csúcstalálkozójaként hirdette meg az angliai Bletchley-ben tartott kétnapos rendezvényt. MTI/EPA pool/Tolga Akmen Fotó: Tolga Akmen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elon Musk milliárdos amerikai üzletember bejelentette, hogy az X Corp. vállalat a közösségimédia-platformnak a gázai háborúval kapcsolatos hirdetésekből és előfizetésekből származó bevételeit izraeli kórházaknak, valamint a gázai Vöröskeresztnek fogja adományozni. 

Törődnünk kell az ártatlanokkal, fajra, hitvallásra, vallásra vagy bármi másra való tekintet nélkül

– írta az X közösségi oldalon a milliárdos. Musk, aki gyakran használja az X-et fórumként, hogy megossza nézeteit és vállalata eredményeit, hozzátette: „Mindent meg kell tennünk, hogy mindenki számára jobb jövőt építsünk.”

 

Borítókép: Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletember (Fotó: MTI/EPA /Tolga Akmen)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.