Elon Musk: Soros György gyűlöli az emberiséget

Musk szerint Soros olyan folyamatokat segít elő, amelyek a civilizációt folyamatosan tönkreteszik.

2023. 11. 03. 8:09
MUSK, Elon
Párizs, 2023. június 16. Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletember, a Tesla Motors amerikai elektromosjármû-gyártó és a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat vezérigazgatója a VivaTech elnevezésû innovációs konferencián Párizsban 2023. június 16-án. MTI/AP/Michel Euler Fotó: Michel Euler
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soros György alapvetően gyűlöli az emberiséget

– közölte Elon Musk Joe Rogan podcastjában, amelyből a Mindsetofthetruth Instagram-oldalán is megosztottak egy részletet.

Musk szerint Soros olyan folyamatokat segít elő, amelyek a civilizációt folyamatosan tönkreteszik. Egyik intézkedésével elérte, hogy olyan kerületi ügyészeket válasszanak meg, akik nem foglalkoznak valójában a bűnüldözéssel.

Illetve felidézi a spekuláns első hírhedt intézkedését, amellyel meggyengítette a brit fontot. Musk emellett okos embernek tartja Sorost, és egy másik nagy erősségének tartja, hogy olyan helyeken veszi észre a pénz értékét, ahol más nem.

Borítókép: Elon Musk (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.