Szívszorító: lánya utolsó hívásáról mesélt egy izraeli édesanya

„Anyu, meglőttek. Anyu, azt hiszem, meg fogok halni” – idézte az asszony a lányát.

Forrás: Fox News2023. 11. 01. 13:49
null
Szderót, 2023. október 7. Izraeli katona palesztin fegyvereseknek áldozatul esett izraeli civilek letakart holttesténél Szderót városban 2023. október 7-én. A Hamász palesztin iszlamista szervezet rakétaáradatot zúdított Izrael déli és középsõ részére a Gázai övezetbõl, és több tucat fegyverese hatolt be izraeli településekre. Legkevesebb hetven izraeli civilt gyilkoltak meg és több tucat embert túszul ejtettek, mintegy 900 sebesültet kórházban látnak el. Izrael teljes mozgósítást rendelt el. MTI/AP/Cafrir Abajov Fotó: Cafrir Abajov
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fox News amerikai hírhálózat számolt be arról, hogy egy izraeli édesanya, Meirav Gonen kénytelen volt végighallgatni, ahogy a lányát elfogják és bántalmazzák a Hamász palesztin terrorista csoport fegyveresei.

Anyu, meglőttek. Anyu, azt hiszem, meg fogok halni

– mondta a lánya a telefonba. Az édesanya beszámolója szerint hallotta, hogy lánya próbál nagyon halkan sírni, és a telefonon keresztül hallotta azt is, hogy folyamatos a lövöldözés.

A 23 éves lányról további információk nincsenek egyelőre, azt azonban tudni, hogy a lány barátnője életét vesztette ugyanabban a támadásban. Ha életben van Romi Gonen, akkor egyike lehet annak a 243 embernek, akiket a terroristák a Gázai övezet palesztin területén túszként tartanak fogva.

Borítókép: Izraeli katona palesztin fegyvereseknek áldozatul esett izraeli civilek letakart holttesténél Szderót városban 2023. október 7-én (Fotó: MTI/AP/Cafrir Abajov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.