A mészárlás előtt gyanús csomagokat adott fel a Las Vegas-i gyilkos

Egyelőre nem tudja a rendőrség, hogy mit tartalmaznak a férfi által feladott levelek.

Forrás: Independent2023. 12. 08. 18:59
null
Las Vegas, 2023. december 7. Rendfenntartók a Nevadai Egyetem egyik épületénél, ahol lövöldözés történt Las Vegasban 2023. december 6-án. A támadásnak legkevesebb három halálos áldozata és egy válságos állapotú sérültje van, az eset negyedik halottja az elkövetõ, akire holtan találtak. MTI/EPA/Allison Dinner Fotó: Allison Dinner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az a tanár, aki tüzet nyitott a Las Vegas-i egyetem egyik campusán és megölt három embert, szétküldött 22 levelet – amelyek valamilyen ismeretlen fehér port tartalmaztak – különböző egyetemek dolgozóinak szerte az Egyesült Államokban . 

A rendőrségi sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a gyilkos, Anthony Polito szerdán reggel felkeresett egy postahivatalt, ahonnan feladta a leveleket. Jelenleg is folyik a nyomozás és a rendőrség megpróbálja megtalálni az összes küldeményt. 

Speciális egység dolgozza fel ezeket a borítékokat, és arra kérték azokat, akik olyan levelet kapnak, amelyen nincs visszaküldési cím, hogy körültekintően járjanak el és inkább lépjenek kapcsolatba a helyi hatóságokkal.

Lapunk is megírta, hogy három halálos áldozata és egy válságos állapotú sérültje van a lövöldözésnek, ami Las Vegas egyetemén történt szerdán, az eset negyedik halottja a támadó, akit holtan találtak. A helyi hatóság szerda este a közösségi médiában közzétett nyilatkozatában az áll, hogy a vizsgálat tart, ugyanakkor azt is közölték, hogy a veszélyhelyzet elmúlt, a gyanúsított halott, a sérültek számáról, és állapotáról későbbre ígértek tájékoztatást.

Borítókép: Rendfenntartók a Nevadai Egyetem egyik épületénél, ahol lövöldözés történt Las Vegasban 2023. december 6-án. A támadásnak legkevesebb három halálos áldozata és egy válságos állapotú sérültje van, az eset negyedik halottja az elkövető, akire holtan találtak (Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.