Hét piros lapot osztottak ki a Puskás volt játékosának meccsén + videó

A házigazda nyolc, a vendég kilenc emberrel fejezte be a rangadót.

Forrás: Nemzeti Sport2023. 12. 21. 17:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idehaza nemigen lehet olyan meccset látni, mint amilyenen az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Puskás Akadémia korábbi játékosa szerepelt – írja a Nemzeti Sport. A Yoell van Nieffet foglalkoztató Mumbai City FC hazai pályán a harmadik helyezett Mohun Bagannal játszott, de nem emiatt volt különleges a meccs.

A vendéglátó Mumbai City a három pont megszerzésével pontszámban beérhette volna riválisát a tabellán, de nem indult jól a meccs a számukra, hiszen a 13. percben emberhátrányba, a 25-ben pedig gólhátrányba is kerültek, ám döntetlennel fordulhattak a skót Greg Stewart találatának köszönhetően.

Aztán a második félidőben néhány perc leforgása alatt már a Mumbai City lett emberelőnyben, a Mohun Bagantól ugyanis ketten is egyből piros lapot kaptak az 54. és az 57. percben.

Ezt pedig kihasználták Van Nieffék, a 73. percben Stewart adott gólpasszt Bipin Singhnek, az izgalmak viszont itt még nem értek véget: a 88. percben Stewart kapta meg második sárga lapját, majd a lefújás után elszabadultak az indulatok, és még három embert kiállítottak. A hazaiaktól a csereként beálló Vikram Partap mellett a cserekapus, Rahul Beke és a vendégektől a spanyol Hector Yuste kapott piros lapot, így a Mumbai City nyolc, a Mohun Bagan kilenc emberrel fejezte be a mérkőzést.

Borítókép: Jelenet a mérkőzésről (Forrás: Youtube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.